Bilglas i Backe

Annons:
Köpa och laga bilglas i Backe - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Backe. Bor du i eller i närheten av Backe och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Backe här. I dagsläget har vi inga registrerade glasfirmor eller glasmästare i Backe som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Backe rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen från närliggande städer i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Backe

Nedan kan du ta del av vår lista över angränsande företag till Backe som arbetar med bilglas i närheten av Backe som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Backe.

FRIDELLS GLAS
Strömsvägen 53
833 33 Strömsund


Bilbolaget Nord AB
Lövbergav. 15
833 33 STRÖMSUND


Glasverksta´n Mats Rydhamn AB
Litsvägen 25
831 42 Östersund


Glas & Ramar AB
Krondikesvägen 2
831 36 östersund


Åre Biluthyrning Årebärgarn
Fabriksvägen 3
830 05 Järpen

Annons:

Byta bilglas i Backe

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Backe så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Backe. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Backe

I Backe finns som bekant inga registrerade företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Backe.

Backe är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Fjällsjö socken. Orten ligger i landskapet Ångermanland och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 126,21 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Backe om du vill veta mer än om bilglas i Backe.

I Backe hittade vi ännu inga registrerade glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Vi rekommenderar istället att ni letar vidare efter företag inom bilglas i andra städer i Jämtland.