Bilglas i Bor

Annons:
Köpa och laga bilglas i Bor - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Bor. Bor du i eller i närheten av Bor och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Bor här. I dagsläget har vi inga registrerade glasfirmor eller glasmästare i Bor som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Bor rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen från närliggande städer i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Bor

Nedan kan du ta del av vår lista över angränsande företag till Bor som arbetar med bilglas i närheten av Bor som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Bor.

Glastema HB
Ödestuguvägen 43C
567 32 Vaggeryd


Lh Uterum & Glas AB
Hörsjögatan 20
333 31 Smålandsstenar


Pilkington Sverige AB
Stålvägen 3
574 38 Vetlanda


Glas Service Jönköping AB
Skruvgatan 1
553 02 Jönköping


Ryds Glas Jönköping AB
Linnégatan 3
561 32 Huskvarna

Annons:

Byta bilglas i Bor

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Bor så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Bor. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Bor

I Bor finns som bekant inga registrerade företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Bor.

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Bor om du vill veta mer än om bilglas i Bor.

I Bor hittade vi ännu inga registrerade glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Vi rekommenderar istället att ni letar vidare efter företag inom bilglas i andra städer i Jönköping.