Bilglas i Orrefors

Annons:
Köpa och laga bilglas i Orrefors - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Orrefors. Bor du i eller i närheten av Orrefors och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Orrefors här. I dagsläget har vi inga registrerade glasfirmor eller glasmästare i Orrefors som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Orrefors rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen från närliggande städer i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Orrefors

Nedan kan du ta del av vår lista över angränsande företag till Orrefors som arbetar med bilglas i närheten av Orrefors som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Orrefors.

Kvarnbackens Glas & Ram
Storgatan 118
386 35 Färjestaden


Repex AB
Envägen 5
577 33 Hultsfred


TA Solfilm
Hästhovsgränd 12
579 33 Högsby


LSE Mark
Dokumentvägen 34
394 70 Kalmar


Ryds Bilglas
Polhemsgatan 20
392 39 Kalmar

Annons:

Byta bilglas i Orrefors

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Orrefors så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Orrefors. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Orrefors

I Orrefors finns som bekant inga registrerade företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Orrefors.

Orrefors är en tätort i Hälleberga socken, Nybro kommun i Kalmar län. Orrefors är framför allt känd för glasbruket med samma namn. Ursprunget till orten är ett järnbruk som anlades 1726 av kornetten Lars Johan Silfversparre, ägare till Orranäs säteri som var beläget vid Orranäsasjön.

Yta: 123,02 hektar
Invånarantal: 719, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Orrefors om du vill veta mer än om bilglas i Orrefors.

I Orrefors hittade vi ännu inga registrerade glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Vi rekommenderar istället att ni letar vidare efter företag inom bilglas i andra städer i Kalmar.