Bilglas i Gammelstad

Annons:
Köpa och laga bilglas i Gammelstad - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Gammelstad. Bor du i eller i närheten av Gammelstad och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Gammelstad här. I dagsläget har vi inga registrerade glasfirmor eller glasmästare i Gammelstad som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Gammelstad rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen från närliggande städer i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Gammelstad

Nedan kan du ta del av vår lista över angränsande företag till Gammelstad som arbetar med bilglas i närheten av Gammelstad som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Gammelstad.

Edins Glas AB
Kyrkogårdsgatan 30
942 33 älvsbyn


Kalix Glasmästeri AB
Norra Parkgatan 7
952 34 Kalix


Bosses Bilplåt & Service AB
Ålgatan 13
973 34 Luleå


Samglas Övertorneå
Verkstadsvägen 4
957 32 övertorneå


Öjebyns Glas och Aluminium AB
Hammarvägen 14
943 36 öjebyn

Annons:

Byta bilglas i Gammelstad

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Gammelstad så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Gammelstad. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Gammelstad

I Gammelstad finns som bekant inga registrerade företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Gammelstad.

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Gammelstad om du vill veta mer än om bilglas i Gammelstad.

I Gammelstad hittade vi ännu inga registrerade glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Vi rekommenderar istället att ni letar vidare efter företag inom bilglas i andra städer i Norrbotten.