Bilglas i Hakkas

Annons:
Köpa och laga bilglas i Hakkas - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Hakkas. Bor du i eller i närheten av Hakkas och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Hakkas här. I dagsläget har vi inga registrerade glasfirmor eller glasmästare i Hakkas som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Hakkas rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen från närliggande städer i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Hakkas

Nedan kan du ta del av vår lista över angränsande företag till Hakkas som arbetar med bilglas i närheten av Hakkas som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Hakkas.

Samglas Luleå
Ålgatan 16
973 34 Luleå


Överkalix Glas & Ram
Brännabergsvägen 24
956 31 Överkalix


Samglas Övertorneå
Verkstadsvägen 4
957 32 övertorneå


Åströms Glas AB
Backgatan 6
952 32 Kalix


Bosses Bilplåt & Service AB
Ålgatan 13
973 34 Luleå

Annons:

Byta bilglas i Hakkas

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Hakkas så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Hakkas. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Hakkas

I Hakkas finns som bekant inga registrerade företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Hakkas.

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Hakkas om du vill veta mer än om bilglas i Hakkas.

I Hakkas hittade vi ännu inga registrerade glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Vi rekommenderar istället att ni letar vidare efter företag inom bilglas i andra städer i Norrbotten.