Bilglas i Hortlax

Annons:
Köpa och laga bilglas i Hortlax - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Hortlax. Bor du i eller i närheten av Hortlax och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Hortlax här. I dagsläget har vi inga registrerade glasfirmor eller glasmästare i Hortlax som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Hortlax rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen från närliggande städer i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Hortlax

Nedan kan du ta del av vår lista över angränsande företag till Hortlax som arbetar med bilglas i närheten av Hortlax som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Hortlax.

Karlssons Glasmästeri AB
Fabriksgatan 5
941 47 Piteå


Müllers Bil AB
Oktanvägen 6
941 38 Piteå


Samglas Luleå
Ålgatan 16
973 34 Luleå


AB Norrbottens Glas
Mangigatan 21
981 33 Kiruna


Stadins Glas AB
Mejerigränd 2
961 61 Boden

Annons:

Byta bilglas i Hortlax

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Hortlax så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Hortlax. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Hortlax

I Hortlax finns som bekant inga registrerade företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Hortlax om du vill veta mer än om bilglas i Hortlax.

I Hortlax hittade vi ännu inga registrerade glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Vi rekommenderar istället att ni letar vidare efter företag inom bilglas i andra städer i Norrbotten.