Bilglas i Kalix

Annons:
Köpa och laga bilglas i Kalix - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Kalix. Bor du i eller i närheten av Kalix och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Kalix här. Sammanlagt finns det 2 olika glasfirmor eller glasmästare i Kalix som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Kalix rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Kalix

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som arbetar med bilglas i Kalix som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Kalix.

Kalix Glasmästeri AB
Norra Parkgatan 7
952 34 Kalix


Åströms Glas AB
Backgatan 6
952 32 Kalix

Annons:

Byta bilglas i Kalix

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Kalix så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Kalix. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Kalix

I Kalix finns som bekant minst ett företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Kalix om du vill veta mer än om bilglas i Kalix.

I Kalix hittade vi totalt 2 olika glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Om du ändå inte hittar något företag inom bilglas i Kalix som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Norrbotten.