Bilglas i Påläng

Annons:
Köpa och laga bilglas i Påläng - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Påläng. Bor du i eller i närheten av Påläng och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Påläng här. I dagsläget har vi inga registrerade glasfirmor eller glasmästare i Påläng som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Påläng rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen från närliggande städer i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Påläng

Nedan kan du ta del av vår lista över angränsande företag till Påläng som arbetar med bilglas i närheten av Påläng som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Påläng.

Karlssons Glasmästeri AB
Fabriksgatan 5
941 47 Piteå


Öhmans Glasmästeri AB
Villavägen 105
933 33 Arvidsjaur


Åströms Glas AB
Backgatan 6
952 32 Kalix


Müllers Bil AB
Oktanvägen 6
941 38 Piteå


Kalix Glasmästeri AB
Norra Parkgatan 7
952 34 Kalix

Annons:

Byta bilglas i Påläng

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Påläng så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Påläng. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Påläng

I Påläng finns som bekant inga registrerade företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Påläng.

Påläng är en tätort i Nederkalix församling i Kalix kommun. I 1543 års jordabok över Västerbotten har Påläng fyra åbor. Vid den första kartläggningen över byn 1647 återfinns de sex hemman som räknas som stamhemman i byn.

Yta: 88,66 hektar
Invånarantal: 278, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Påläng om du vill veta mer än om bilglas i Påläng.

I Påläng hittade vi ännu inga registrerade glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Vi rekommenderar istället att ni letar vidare efter företag inom bilglas i andra städer i Norrbotten.