Bilglas i Sangis

Annons:
Köpa och laga bilglas i Sangis - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Sangis. Bor du i eller i närheten av Sangis och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Sangis här. I dagsläget har vi inga registrerade glasfirmor eller glasmästare i Sangis som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Sangis rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen från närliggande städer i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Sangis

Nedan kan du ta del av vår lista över angränsande företag till Sangis som arbetar med bilglas i närheten av Sangis som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Sangis.

AB Norrbottens Glas
Mangigatan 21
981 33 Kiruna


Öjebyns Glas och Aluminium AB
Hammarvägen 14
943 36 öjebyn


Müllers Bil AB
Oktanvägen 6
941 38 Piteå


Samglas Luleå
Ålgatan 16
973 34 Luleå


Samglas Haparanda
Tullgatan 8
953 31 Haparanda

Annons:

Byta bilglas i Sangis

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Sangis så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Sangis. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Sangis

I Sangis finns som bekant inga registrerade företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Sangis.

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Yta: 247,86 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Sangis om du vill veta mer än om bilglas i Sangis.

I Sangis hittade vi ännu inga registrerade glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Vi rekommenderar istället att ni letar vidare efter företag inom bilglas i andra städer i Norrbotten.