Bilglas i Zinkgruvan

Annons:
Köpa och laga bilglas i Zinkgruvan - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Zinkgruvan. Bor du i eller i närheten av Zinkgruvan och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Zinkgruvan här. I dagsläget har vi inga registrerade glasfirmor eller glasmästare i Zinkgruvan som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Zinkgruvan rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen från närliggande städer i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Zinkgruvan

Nedan kan du ta del av vår lista över angränsande företag till Zinkgruvan som arbetar med bilglas i närheten av Zinkgruvan som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Zinkgruvan.

Carglass Sweden AB
Idrottsvägen 29
702 32 Örebro


Saint-Gobain Autover Direktglas AB
Idrottsvägen 27
702 32 Örebro


Lindqvist & Son Glasmästeri i Lindesberg AB
Smedjegatan 15
711 30 Lindesberg


Auto Bilservice i Närke AB
Johansdalsvägen 6
702 31 örebro


Degerfors Glasmästeri AB
Gjuterigatan 20B
693 35 Degerfors

Annons:

Byta bilglas i Zinkgruvan

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Zinkgruvan så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Zinkgruvan. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Zinkgruvan

I Zinkgruvan finns som bekant inga registrerade företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Zinkgruvan.

Zinkgruvan är en tätort i Askersunds kommun, Örebro län belägen i östra delen av Hammars socken . Ortens historia är nära knuten till gruvans och byn, liksom gruvan, uppstod på 1800-talet. Zinkgruvan är beläget ovanför en ovanligt zinkrik malmåder, två mil från Askersund.

Yta: 225,33 hektar
Invånarantal: 391, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Zinkgruvan om du vill veta mer än om bilglas i Zinkgruvan.

I Zinkgruvan hittade vi ännu inga registrerade glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Vi rekommenderar istället att ni letar vidare efter företag inom bilglas i andra städer i Örebro.