Bilglas i Östansjö

Annons:
Köpa och laga bilglas i Östansjö - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Östansjö. Bor du i eller i närheten av Östansjö och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Östansjö här. I dagsläget har vi inga registrerade glasfirmor eller glasmästare i Östansjö som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Östansjö rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen från närliggande städer i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Östansjö

Nedan kan du ta del av vår lista över angränsande företag till Östansjö som arbetar med bilglas i närheten av Östansjö som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Östansjö.

Hallors Glasmästeri Eftr. AB
Prästgatan 17
713 31 Nora


Hallsbergs Glasmästeri AB
Lertagsgatan 9
694 34 Hallsberg


Bil- & Planglas AB
Hedgatan 38
703 74 örebro


Niklas & Magnus´s Billackering AB
Tegelgatan 1
694 32 Hallsberg


Storå Glas
Kallernäs 316
711 96 Storå

Annons:

Byta bilglas i Östansjö

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Östansjö så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Östansjö. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Östansjö

I Östansjö finns som bekant inga registrerade företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Östansjö.

Östansjö är en tätort i Hallsbergs kommun. Östansjö är ett villasamhälle med ett fåtal små arbetsplatser. Ett stort antal föreningar finns i Östansjö, bland annat en frikyrkoförsamling, föräldraförening och idrottsförening.

Yta: 139,35 hektar
Invånarantal: 868, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Östansjö om du vill veta mer än om bilglas i Östansjö.

I Östansjö hittade vi ännu inga registrerade glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Vi rekommenderar istället att ni letar vidare efter företag inom bilglas i andra städer i Örebro.