Bilglas i Pålsboda

Annons:
Köpa och laga bilglas i Pålsboda - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Pålsboda. Bor du i eller i närheten av Pålsboda och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Pålsboda här. I dagsläget har vi inga registrerade glasfirmor eller glasmästare i Pålsboda som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Pålsboda rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen från närliggande städer i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Pålsboda

Nedan kan du ta del av vår lista över angränsande företag till Pålsboda som arbetar med bilglas i närheten av Pålsboda som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Pålsboda.

Thunbergs Glasmästeri AB
Oskarsvägen 40
702 14 Örebro


Lindqvist & Son Glasmästeri i Lindesberg AB
Smedjegatan 15
711 30 Lindesberg


Carglass Sweden AB
Idrottsvägen 29
702 32 Örebro


Saint-Gobain Autover Direktglas AB
Idrottsvägen 27
702 32 Örebro


Bil- & Planglas AB
Hedgatan 38
703 74 örebro

Annons:

Byta bilglas i Pålsboda

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Pålsboda så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Pålsboda. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Pålsboda

I Pålsboda finns som bekant inga registrerade företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Pålsboda.

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Pålsboda om du vill veta mer än om bilglas i Pålsboda.

I Pålsboda hittade vi ännu inga registrerade glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Vi rekommenderar istället att ni letar vidare efter företag inom bilglas i andra städer i Örebro.