Bilglas i Billesholm

Annons:
Köpa och laga bilglas i Billesholm - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Billesholm. Bor du i eller i närheten av Billesholm och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Billesholm här. I dagsläget har vi inga registrerade glasfirmor eller glasmästare i Billesholm som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Billesholm rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen från närliggande städer i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Billesholm

Nedan kan du ta del av vår lista över angränsande företag till Billesholm som arbetar med bilglas i närheten av Billesholm som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Billesholm.

Ryds Bilglas
Industrigatan 97
252 32 Helsingborg


Ryds Bilglas
Emilstorpsgatan 22
213 64 Malmö


Ystads Glasmästeri
Mässingsgatan 9
271 39 Ystad


DITEC
Rattgatan 2
261 51 Landskrona


Osby Glas AB
Modellgatan 12
283 50 Osby

Annons:

Byta bilglas i Billesholm

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Billesholm så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Billesholm. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Billesholm

I Billesholm finns som bekant inga registrerade företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Billesholm.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Billesholm om du vill veta mer än om bilglas i Billesholm.

I Billesholm hittade vi ännu inga registrerade glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Vi rekommenderar istället att ni letar vidare efter företag inom bilglas i andra städer i Skåne.