Bilglas i Oxie

Annons:
Köpa och laga bilglas i Oxie - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Oxie. Bor du i eller i närheten av Oxie och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Oxie här. Sammanlagt finns det 2 olika glasfirmor eller glasmästare i Oxie som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Oxie rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Oxie

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som arbetar med bilglas i Oxie som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Oxie.

GlasTech System
Krombyvägen 89
238 41 Oxie


Medbil i Malmö AB
Håltegelvägen 9
238 39 Oxie

Annons:

Byta bilglas i Oxie

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Oxie så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Oxie. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Oxie

I Oxie finns som bekant minst ett företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Oxie om du vill veta mer än om bilglas i Oxie.

I Oxie hittade vi totalt 2 olika glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Om du ändå inte hittar något företag inom bilglas i Oxie som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Skåne.