Bilglas i Katrineholm

Annons:
Köpa och laga bilglas i Katrineholm - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Katrineholm. Bor du i eller i närheten av Katrineholm och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Katrineholm här. Sammanlagt finns det 2 olika glasfirmor eller glasmästare i Katrineholm som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Katrineholm rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Katrineholm

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som arbetar med bilglas i Katrineholm som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Katrineholm.

Tages Glasmästeri
Oppundavägen 62
641 37 Katrineholm


Hedlunds Glas AB Glaskedjan
Ljungvägen 11
641 39 Katrineholm

Annons:

Byta bilglas i Katrineholm

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Katrineholm så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Katrineholm. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Katrineholm

I Katrineholm finns som bekant minst ett företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Katrineholm om du vill veta mer än om bilglas i Katrineholm.

I Katrineholm hittade vi totalt 2 olika glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Om du ändå inte hittar något företag inom bilglas i Katrineholm som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Södermanland.