Bilglas i Bålsta

Annons:
Köpa och laga bilglas i Bålsta - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Bålsta. Bor du i eller i närheten av Bålsta och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Bålsta här. Sammanlagt finns det 1 olika glasfirmor eller glasmästare i Bålsta som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Bålsta rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Bålsta

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som arbetar med bilglas i Bålsta som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Bålsta.

Bålsta Glasmästeri Idéglas AB
Stockholmsvägen 24
746 33 Bålsta

Annons:

Byta bilglas i Bålsta

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Bålsta så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Bålsta. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Bålsta

I Bålsta finns som bekant minst ett företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Bålsta om du vill veta mer än om bilglas i Bålsta.

I Bålsta hittade vi totalt 1 olika glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Om du ändå inte hittar något företag inom bilglas i Bålsta som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Uppsala.