Bilglas i Gimo

Annons:
Köpa och laga bilglas i Gimo - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Gimo. Bor du i eller i närheten av Gimo och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Gimo här. I dagsläget har vi inga registrerade glasfirmor eller glasmästare i Gimo som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Gimo rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen från närliggande städer i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Gimo

Nedan kan du ta del av vår lista över angränsande företag till Gimo som arbetar med bilglas i närheten av Gimo som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Gimo.

Dahlbergs Glas
Ladvägen 15
815 35 Tierp


Upplands Bilplåt i Uppsala AB
Gamla Österby
748 92 österbybruk


Bilskadecenter i Enköping AB
Myrangatan 5
745 37 Enköping


M A D Carcare HB
Gammelbygatan 22
742 34 östhammar


Ryds Bilglas
Stångjärnsgatan 8
753 23 Uppsala

Annons:

Byta bilglas i Gimo

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Gimo så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Gimo. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Gimo

I Gimo finns som bekant inga registrerade företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Gimo om du vill veta mer än om bilglas i Gimo.

I Gimo hittade vi ännu inga registrerade glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Vi rekommenderar istället att ni letar vidare efter företag inom bilglas i andra städer i Uppsala.