Bilglas i Östervåla

Annons:
Köpa och laga bilglas i Östervåla - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Östervåla. Bor du i eller i närheten av Östervåla och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Östervåla här. I dagsläget har vi inga registrerade glasfirmor eller glasmästare i Östervåla som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Östervåla rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen från närliggande städer i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Östervåla

Nedan kan du ta del av vår lista över angränsande företag till Östervåla som arbetar med bilglas i närheten av Östervåla som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Östervåla.

Dahlbergs Glas
Ladvägen 15
815 35 Tierp


Fagerdals Allservice
Viksta Fagerdal 330
743 73 Björklinge


M A D Carcare HB
Gammelbygatan 22
742 34 östhammar


Bilskadecenter i Enköping AB
Myrangatan 5
745 37 Enköping


Allehanda Glas i Uppsala
Kungsängsesplanaden 7
753 18 Uppsala

Annons:

Byta bilglas i Östervåla

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Östervåla så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Östervåla. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Östervåla

I Östervåla finns som bekant inga registrerade företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Östervåla.

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Östervåla om du vill veta mer än om bilglas i Östervåla.

I Östervåla hittade vi ännu inga registrerade glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Vi rekommenderar istället att ni letar vidare efter företag inom bilglas i andra städer i Uppsala.