Bilglas i Obbola

Annons:
Köpa och laga bilglas i Obbola - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Obbola. Bor du i eller i närheten av Obbola och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Obbola här. I dagsläget har vi inga registrerade glasfirmor eller glasmästare i Obbola som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Obbola rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen från närliggande städer i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Obbola

Nedan kan du ta del av vår lista över angränsande företag till Obbola som arbetar med bilglas i närheten av Obbola som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Obbola.

Malå Glas AB
Storgatan 51
930 70 Malå


Josefssons Bilvård & Rostskydd
Nålvägen 2
931 57 Skellefteå


Bilbolaget Nord AB
Volgsjövägen 67
912 32 Vilhelmina


Samglas Umeå
Gräddvägen 19
906 20 Umeå


Glasmästar´n Stefan Jakobsson AB
Timmervägen 66
921 33 Lycksele

Annons:

Byta bilglas i Obbola

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Obbola så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Obbola. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Obbola

I Obbola finns som bekant inga registrerade företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Obbola.

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Obbola om du vill veta mer än om bilglas i Obbola.

I Obbola hittade vi ännu inga registrerade glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Vi rekommenderar istället att ni letar vidare efter företag inom bilglas i andra städer i Västerbotten.