Bilglas i Sävar

Annons:
Köpa och laga bilglas i Sävar - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Sävar. Bor du i eller i närheten av Sävar och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Sävar här. I dagsläget har vi inga registrerade glasfirmor eller glasmästare i Sävar som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Sävar rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen från närliggande städer i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Sävar

Nedan kan du ta del av vår lista över angränsande företag till Sävar som arbetar med bilglas i närheten av Sävar som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Sävar.

Umeå Solfilm & Bilservice
Kullavägen 84
903 62 Umeå


IGM Inlandsglas & Metall
Videvägen 1
912 32 Vilhelmina


Malå Glas AB
Storgatan 51
930 70 Malå


Aglas
Näsuddsvägen 14
932 32 Skelleftehamn


Umeå Glas
Spårvägen 8
901 31 Umeå

Annons:

Byta bilglas i Sävar

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Sävar så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Sävar. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Sävar

I Sävar finns som bekant inga registrerade företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Sävar.

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Yta: 244,52 hektar
Invånarantal: 2670, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Sävar om du vill veta mer än om bilglas i Sävar.

I Sävar hittade vi ännu inga registrerade glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Vi rekommenderar istället att ni letar vidare efter företag inom bilglas i andra städer i Västerbotten.