Bilglas i Umeå

Annons:
Köpa och laga bilglas i Umeå - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Umeå. Bor du i eller i närheten av Umeå och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Umeå här. Sammanlagt finns det 7 olika glasfirmor eller glasmästare i Umeå som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Umeå rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Umeå

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som arbetar med bilglas i Umeå som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Umeå.

Umeå Solfilm & Bilservice
Kullavägen 84
903 62 Umeå


Umeå Glas
Spårvägen 8
901 31 Umeå


Din mekaniker Autoparts depå
Gräddvägen 29
906 20 Umeå


Samglas Umeå
Gräddvägen 19
906 20 Umeå


AC Glas
Formvägen 8
906 21 Umeå


Bilbolaget Nord AB
Verkstadsg. 9 -11
904 32 UMEÅ


Nya Motorcentrum i Umeå AB
Tankvägen 8
904 32 Umeå

Annons:

Byta bilglas i Umeå

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Umeå så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Umeå. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Umeå

I Umeå finns som bekant minst ett företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Umeå om du vill veta mer än om bilglas i Umeå.

I Umeå hittade vi totalt 7 olika glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Om du ändå inte hittar något företag inom bilglas i Umeå som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västerbotten.