Bilglas i Vilhelmina

Annons:
Köpa och laga bilglas i Vilhelmina - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Vilhelmina. Bor du i eller i närheten av Vilhelmina och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Vilhelmina här. Sammanlagt finns det 2 olika glasfirmor eller glasmästare i Vilhelmina som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Vilhelmina rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Vilhelmina

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som arbetar med bilglas i Vilhelmina som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Vilhelmina.

IGM Inlandsglas & Metall
Videvägen 1
912 32 Vilhelmina


Bilbolaget Nord AB
Volgsjövägen 67
912 32 Vilhelmina

Annons:

Byta bilglas i Vilhelmina

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Vilhelmina så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Vilhelmina. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Vilhelmina

I Vilhelmina finns som bekant minst ett företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Vilhelmina.

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Vilhelmina om du vill veta mer än om bilglas i Vilhelmina.

I Vilhelmina hittade vi totalt 2 olika glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Om du ändå inte hittar något företag inom bilglas i Vilhelmina som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västerbotten.