Bilglas i Hallstahammar

Annons:
Köpa och laga bilglas i Hallstahammar - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Hallstahammar. Bor du i eller i närheten av Hallstahammar och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Hallstahammar här. Sammanlagt finns det 1 olika glasfirmor eller glasmästare i Hallstahammar som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Hallstahammar rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Hallstahammar

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som arbetar med bilglas i Hallstahammar som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Hallstahammar.

Björkmans Glasmästeri AB Glaskedjan
Västeråsvägen 5
734 32 Hallstahammar

Annons:

Byta bilglas i Hallstahammar

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Hallstahammar så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Hallstahammar. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Hallstahammar

I Hallstahammar finns som bekant minst ett företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Hallstahammar.

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Hallstahammar om du vill veta mer än om bilglas i Hallstahammar.

I Hallstahammar hittade vi totalt 1 olika glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Om du ändå inte hittar något företag inom bilglas i Hallstahammar som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västmanland.