Bilglas i Salbohed

Annons:
Köpa och laga bilglas i Salbohed - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Salbohed. Bor du i eller i närheten av Salbohed och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Salbohed här. I dagsläget har vi inga registrerade glasfirmor eller glasmästare i Salbohed som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Salbohed rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen från närliggande städer i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Salbohed

Nedan kan du ta del av vår lista över angränsande företag till Salbohed som arbetar med bilglas i närheten av Salbohed som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Salbohed.

Ryds Bilglas
Stångjärnsgatan 1A
724 77 Västerås


Glaskedjan i Västerås
Tunbytorpsgatan 6
721 37 Västerås


Carglass Sweden AB
Fältmätargatan 22
721 35 Västerås


Beckers Glas, AB
Munkgatan 29
732 45 Arboga


Görans Glas AB
Ängsgärdsgatan 12
721 30 Västerås

Annons:

Byta bilglas i Salbohed

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Salbohed så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Salbohed. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Salbohed

I Salbohed finns som bekant inga registrerade företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Salbohed.

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Salbohed om du vill veta mer än om bilglas i Salbohed.

I Salbohed hittade vi ännu inga registrerade glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Vi rekommenderar istället att ni letar vidare efter företag inom bilglas i andra städer i Västmanland.