Bilglas i Virsbo

Annons:
Köpa och laga bilglas i Virsbo - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Virsbo. Bor du i eller i närheten av Virsbo och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Virsbo här. I dagsläget har vi inga registrerade glasfirmor eller glasmästare i Virsbo som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Virsbo rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen från närliggande städer i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Virsbo

Nedan kan du ta del av vår lista över angränsande företag till Virsbo som arbetar med bilglas i närheten av Virsbo som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Virsbo.

Fagersta Glasmästeri
Floravägen 7
737 42 Fagersta


Björkmans Glasmästeri Eftr.
Mästaregatan 4
731 50 Köping


Ryds Bilglas
Stångjärnsgatan 1A
724 77 Västerås


Görans Glas AB
Ängsgärdsgatan 12
721 30 Västerås


Carwash Center i Västerås AB
Björnövägen 2
721 30 Västerås

Annons:

Byta bilglas i Virsbo

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Virsbo så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Virsbo. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Virsbo

I Virsbo finns som bekant inga registrerade företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Virsbo.

Virsbo eller Wirsbo är en tätort och herrgård i Surahammars kommun i Ramnäs socken. Orten ligger vid Strömsholms kanal och Kolbäcksåns fall, mellan Åmänningen i norr och Virsbosjön i söder. År 2016 består bruket, tidigare Wirsbo Bruk av tre företag: Uponor (plaströr), SSAB, (tidigare Ruukki) (stålrör) och Componenta Wirsbo (smide).

Yta: 204,71 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Virsbo om du vill veta mer än om bilglas i Virsbo.

I Virsbo hittade vi ännu inga registrerade glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Vi rekommenderar istället att ni letar vidare efter företag inom bilglas i andra städer i Västmanland.