Bilglas i Hålta

Annons:
Köpa och laga bilglas i Hålta - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Hålta. Bor du i eller i närheten av Hålta och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Hålta här. I dagsläget har vi inga registrerade glasfirmor eller glasmästare i Hålta som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Hålta rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen från närliggande städer i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Hålta

Nedan kan du ta del av vår lista över angränsande företag till Hålta som arbetar med bilglas i närheten av Hålta som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Hålta.

Ljungskile Glas & Montage AB
Högen 825
462 96 Frändefors


Ulricehamns Glasmästeri AB
Boråsvägen 17A
523 37 Ulricehamn


Göteborgs Glasmästeri Glaskedjan
Ovädersgatan 1A
418 34 Göteborg


Ryds Bilglas
Teknikergatan 6
442 34 Kungälv


Carglass Sweden AB
Dalgatan 3
523 37 Ulricehamn

Annons:

Byta bilglas i Hålta

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Hålta så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Hålta. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Hålta

I Hålta finns som bekant inga registrerade företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Hålta.

Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Yta: 29 km2
Invånarantal: 983, år 2000

Här hittar du mer att läsa om Hålta om du vill veta mer än om bilglas i Hålta.

I Hålta hittade vi ännu inga registrerade glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Vi rekommenderar istället att ni letar vidare efter företag inom bilglas i andra städer i Västra Götaland.