Bilglas i Hisings Backa

Annons:
Köpa och laga bilglas i Hisings Backa - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Hisings Backa. Bor du i eller i närheten av Hisings Backa och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Hisings Backa här. Sammanlagt finns det 2 olika glasfirmor eller glasmästare i Hisings Backa som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Hisings Backa rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Hisings Backa

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som arbetar med bilglas i Hisings Backa som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Hisings Backa.

Samglas Göteborg-Backa
Exportgatan 81
422 46 Hisings Backa


Ryds Bilglas
Transportgatan 4
422 46 Hisings Backa

Annons:

Byta bilglas i Hisings Backa

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Hisings Backa så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Hisings Backa. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Hisings Backa

I Hisings Backa finns som bekant minst ett företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Hisings Backa.

Backa - även Hisings Backa - är en stadsdel och ett primärområde på östra Hisingen i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Norra Backa tillhör primärområdet Skälltorp. Motorvägen E6 delar upp Backa i ett industriområde mot Göta älv i öster och ett bostadsområde i väster.

Yta: 1 473 hektar
Invånarantal: 7687, år 2013

Här hittar du mer att läsa om Hisings Backa om du vill veta mer än om bilglas i Hisings Backa.

I Hisings Backa hittade vi totalt 2 olika glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Om du ändå inte hittar något företag inom bilglas i Hisings Backa som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västra Götaland.