Bilglas i Hallsberg

Annons:
Köpa och laga bilglas i Hallsberg - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Hallsberg. Bor du i eller i närheten av Hallsberg och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Hallsberg här. Sammanlagt finns det 2 olika glasfirmor eller glasmästare i Hallsberg som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Hallsberg rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Hallsberg

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som arbetar med bilglas i Hallsberg som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Hallsberg.

Hallsbergs Glasmästeri AB
Lertagsgatan 9
694 34 Hallsberg


Niklas & Magnus´s Billackering AB
Tegelgatan 1
694 32 Hallsberg

Annons:

Byta bilglas i Hallsberg

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Hallsberg så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Hallsberg. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Hallsberg

I Hallsberg finns som bekant minst ett företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Hallsberg.

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Hallsberg om du vill veta mer än om bilglas i Hallsberg.

I Hallsberg hittade vi totalt 2 olika glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Om du ändå inte hittar något företag inom bilglas i Hallsberg som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Örebro.