Bilglas i Limhamn

Annons:
Köpa och laga bilglas i Limhamn - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Limhamn. Bor du i eller i närheten av Limhamn och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Limhamn här. Sammanlagt finns det 1 olika glasfirmor eller glasmästare i Limhamn som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Limhamn rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Limhamn

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som arbetar med bilglas i Limhamn som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Limhamn.

Bilrutan
Ekonomigatan 4
216 13 Limhamn

Annons:

Byta bilglas i Limhamn

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Limhamn så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Limhamn. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Limhamn

I Limhamn finns som bekant minst ett företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Limhamn om du vill veta mer än om bilglas i Limhamn.

I Limhamn hittade vi totalt 1 olika glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Om du ändå inte hittar något företag inom bilglas i Limhamn som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Skåne.