Bilglas i Kista

Annons:
Köpa och laga bilglas i Kista - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Kista. Bor du i eller i närheten av Kista och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Kista här. Sammanlagt finns det 2 olika glasfirmor eller glasmästare i Kista som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Kista rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Kista

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som arbetar med bilglas i Kista som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Kista.

Carglass Sweden AB
Danmarksgatan 52
164 40 Kista


Ryds Bilglas
Isafjordsgatan 25
164 40 Kista

Annons:

Byta bilglas i Kista

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Kista så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Kista. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Kista

I Kista finns som bekant minst ett företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här hittar du mer att läsa om Kista om du vill veta mer än om bilglas i Kista.

I Kista hittade vi totalt 2 olika glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Om du ändå inte hittar något företag inom bilglas i Kista som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.