Bilglas i Malå

Annons:
Köpa och laga bilglas i Malå - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Malå. Bor du i eller i närheten av Malå och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Malå här. Sammanlagt finns det 1 olika glasfirmor eller glasmästare i Malå som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Malå rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Malå

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som arbetar med bilglas i Malå som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Malå.

Malå Glas AB
Storgatan 51
930 70 Malå

Annons:

Byta bilglas i Malå

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Malå så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Malå. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Malå

I Malå finns som bekant minst ett företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Malå.

Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Yta: 261,12 hektar
Invånarantal: 2050, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Malå om du vill veta mer än om bilglas i Malå.

I Malå hittade vi totalt 1 olika glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Om du ändå inte hittar något företag inom bilglas i Malå som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västerbotten.