Bilglas i Askim

Annons:
Köpa och laga bilglas i Askim - guide till de bästa företagen och glasfirmorna som arbetar med bilglas i Askim. Bor du i eller i närheten av Askim och behöver hjälp med bilglas så hittar du här det bästa företagen och glasmästarna som kan bilglas i Askim här. Sammanlagt finns det 1 olika glasfirmor eller glasmästare i Askim som på något sätt arbetar med bilglas. Om du behöver laga bilrutan eller byta bilglas i Askim rekommenderar vi att du tar kontakt med något av företagen i listan nedan.
Annons:

Bilglas i Askim

Nedan kan du ta del av vår lista över företag som arbetar med bilglas i Askim som kan hjälpa dig med att laga bilglas samt byta bilglas i Askim.

Pilkington Sverige AB
Askims Verkstadsväg 9
436 34 Askim

Annons:

Byta bilglas i Askim

Förutom att få hjälp med att laga bilglas i Askim så kan de flesta företag från listan ovan också hjälpa dig med att byta bilglas i Askim. För aktuella priser och utbud av tjänster inom bilglas rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika bilglasfirmor eller glasmästare.

Bilglasfakta om orten Askim

I Askim finns som bekant minst ett företag verksamt inom bilglas och här finner du en del generell fakta om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här hittar du mer att läsa om Askim om du vill veta mer än om bilglas i Askim.

I Askim hittade vi totalt 1 olika glasmästare och firmor inom bilglas att välja mellan. Om du ändå inte hittar något företag inom bilglas i Askim som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västra Götaland.